Etiket Sonuçları: Dilimizin Zenginlikleri Projesi

Ock

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında yapılan Dede Korkut Hikayelerinden hareketle hikaye yazma yarışmöasına tüm öğrencilerimizin katılımını bekliyoruz. Detaylı bilgi için afişi inceleyiniz.

Ock

Okulumuzda "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında aralık ayında cümle-afiş ve hikâye anlatma yarışmaları yapılmıştır. Yarışmalarda dereceye giren öğrencilerimiz okul idaresi tarafından ödüllendirilmiştir. Öğrencilerimizi tebrik eder, emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

Bakanımız sayın Yusuf TEKİN tarafından tanıtımı yapılan "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında okulumuzda dilimizin zenginliklerini tanıtmak, öğretmek ve öğrencilere bu konuda farkındalık kazandırmak için çeşitli etkinlikler yapılmıştır.