KODLAĞRI MART AYI PANOMUZ

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi okul programız.Çanakkalede şehit düşen kahraman askerlerimizi rahmetle anıyoruz.

Şbt

LGS'YE GİRECEK ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN ONLARA AİT HER TARAFI İLİM KOKUSUYLA DOLU YOLLARI KİTAPLARA ÇIKAN SOKAK HAZIRLADIK. GELECEĞİN ÖĞRETMENLERİNİN, VALİLERİNİN, MÜHENDİSLERİNİN, HUKUKÇULARININ ADIMLARINA OKUL İDARESİ VE ÖĞRETMENLERİ İLE BİRLİKTE TAM DESTEK SAĞLIYORUZ. ÇOCUKLARIMIZ BİZİM ESERİMİZ...

Şbt

2. Dönem itibariyle öğrencilerimiz için Tolman'ın gizil öğrenme yaklaşımı kuramını göz önüne alarak örtük öğrenme, "Öğrendiğinizin fakında olmadan öğrenme" tanımıyla yola çıkarak öğrencilerimizi hayata hazırlamak ve ahlaki hem akademik gelişimlerini desteklemek için örtük öğrenme temalı görseller ile sınıflarımızı süsledik. Desteklerinden dolayı müdürümüz Mustafa ARIKBOĞA'ya teşekkkür ederiz.

Ock

Milli Eğitim Bakanlığı 15-19 Ocak 2024 tarihleri arasında 1.dönem sonu faaliyet haftası kapsamında okulumuzda bugün (16.01.2024) yapılan etkinlikler için emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

Pençe-Kilit Harekat Bölgesinde Şehit olan Kahraman Mehmetçiklerimizi anmak, Aziz Şehitlerimize minnettarlığımızı ifade etmek amacıyla ortaöğretim kurumumuzda 15 Ocak 2024 tarihinde 1 dakikalık saygı duruşu gerçekleştirildi.

Ock

Dönem Sonu Faaliyet haftamız dolu dolu geçiyor.