AĞRI / DOĞUBAYAZIT - Ahmedi Hani Ortaokulu

Ock

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında yapılan Dede Korkut Hikayelerinden hareketle hikaye yazma yarışmöasına tüm öğrencilerimizin katılımını bekliyoruz. Detaylı bilgi için afişi inceleyiniz.

Ara

Kelimeler, başka dünyaya kapı açan anahtar gibidir. Sen de bir hikaye anlatmak istersen şimdi tam zamanı. Okulumuzda yapılacak olan " Anahtar Kelimelerle Hikaye Anlatma" yarışmasına katılabilirsin.

Ekm

Millî Eğitim Bakanlığı 09/09/2023 tarihinde 32304 sayılı resmî gazetede Ölçme ve Değerlendirme Yönetmeliği yayınlanmıştır. Yönetmeliğin incelenmesi ve yönetmelikte belirtilen ülke, il/ilçe ve okul genelinde yapılacak sınavlarla ilgili 25/09/2023-02/10/2023 tarihleri arasında tüm branşların ilçe zümre başkanlarının katılımı ile il zümre toplantıları gerçekleştirilmiştir. Millî Eğitim Bakanlığının hazırladığı örnek konu soru dağılım tabloları rehber kabul edilerek il/ilçe ve okullarda yapılacak olan ortak sınavlarda kullanılmak üzere konu soru dağılımları il zümre başkanları tarafından belirlenmiştir.