Ahmedi Hani Ortaokulu

HASANKEYF MAH. 190. SK. NO 2 DOĞUBAYAZIT / AĞRI
Vizyon
Doğubayazıt halkının çocuklarının eğitimini gerçekleştirmek için yarıştıkları, teknolojiyi kullanarak ayrıcalıklı ve mutlu bir okul toplumu olmaktır. İstiyoruz ki okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. Okulumuzda her veli öğrencisine sosyal, kültürel ve eğitsel her türlü fırsatın eşit olarak verildiğini bilsin. Okulumuzda hem öğretmenler hem de öğrenciler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın. Okulumuzdaki her öğrencinin her gün daha iyiye ulaşmak için çalışması ve bizim onlara desteklerimizi sonuna kadar sunmamız bedensel ve ruhsal bakımdan gelişmiş, mensubiyet ve mesuliyet sahibi insanlar olarak yetiştirmek hedefimizdir.
Misyon
Türk milli eğitim amaçları doğrultusunda çağın gerektirdiği bilgi ve becerileri kananmış topluma uyumlu üretken bireyler yetiştirmektir. Öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmesi ilk önceliktir. Öğrenciler bütün çalışmalarımızın odak noktasıdır ve amaçlarımıza temel oluşturur. Biz birbirimizi öğrencilerin, velilerin ve toplumun sürekli gelişen beklentilerine ayak uyduracak şekilde geliştirmek için yüreklendiririz. Öğrencilerimizin başarısını artırmak için karşılıklı olarak sorumluluk alır ve verimli bir şekilde çalışırız. Öğrencilerimize birey olarak saygı duyarız. Öğrenci ve öğretmen arasındaki sevgi-saygı bağının gün geçtikçe geliştirilmesi, herkesin ortak hedefleri arasındadır. Biz farklıyız. Yetenekli, enerjik, coşkulu ve üretkeniz.
Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM
BAŞLAMA:06:50 BİTİŞ:12:20
İLÇE MERKEZİNDE TOPLU ULAŞIM ARAÇLARI İLE ULAŞIM SAĞLANMAKTADIR.
İLÇE MERKEZİNE 2.5 KM UZAKLIKTADIR.