Kas

"Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır." Türkiye Cumhuriyeti´nin kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün ebediyete irtihal edişinin 85. yıl dönümünde, onu saygı ve minnetle anıyoruz.

Kas

Cumhuriyet Bayramının 100. yıl dönümünü okulumuzda düzenlemiş olduğumuz programla, büyük bir çoşkuyla kutladık. Bu kutlamada emeği geçen tüm öğretmen arkadaşlarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

Ülkenin dört bir yanında olduğu gibi İlçemizde de hafta boyu Cumhuriyetin 100. yıl dönümü çeşitli etkinlik ve programlarla kutlandı.

Ekm

Okulumuz Rehberlik servisince düzenlenen ayın öğrecileri projesi kapsamında EKİM ayı öğrenci belgesi dağıtılmıştır. Emeği geçen Rehberlik Servisine teşekkür eder, seçilen öğrencimizi kutlarız.

Ekm

13 Ekim Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü kapsamında okulumuz personeli ve öğrencilerinin katılımıyla okulumuzda deprem tatbikatı gerçekleştirildi.

Sabahın ilk ışıklarıyla birlikte güneş doğuyordu yeniden...

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Milli birliğimizi, Demokrasimizi, bölünmezliğimizi korumak adına kahramanca şehit ve gazi olan vatandaşlarımız anıldı.

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Başladı

Nis

23 Nisan 1920 de ülkemizin meclisi olan TÜRKiYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ, Musatafa Kemak ATATÜRK önderliğinde açılmıştır.

ATATÜRK bu özel günü çocuklara armağan etmiştir.

Okulumuz öğretmenleri ve öğrencilerimizin katılımı ile bu özel günü kutladık.